juni 14, 2006

H som i hopplöst horribel!

Spanien - Ukraina 4-0
Vilka skitlag som spelar i samma grupp. Spanien kommer leka hem den här gruppen.
Visst hade Ukraina lite otur, men framåt hade de inget och det med en världsforward som Sjevtjenko. Det kanske är Spaniens tur att lyckas i ett mästerskap - vidare från gruppen är de redan.

Tunisien - Saudarabien 2-2
Det här matchen hade två ansikten. Tunisien var minst dålig i första och spelade ut Saudarabien som var helt värdelösa. Laget gick in med en "säker" 1-0 ledning, men Tunisiens coach måste ha dragit in vinstbonusen i paus för så jäkla dåliga kan man inte bli. Saudarabien gjorde ettan och tvåan och då var det klart för dem och jag var himla glad eftersom väldigt många hade tippat 1-1 (skadeglädje). På övertid så kvitterar Tunisien till 2-2 och matchen var över.
Löpvilligast i "matchen": Var supporten från Tunisen som även han lyckades springa in på plan och sprang runt tills hans blev "utbytt", inte alls så mycket sämre än de andra 11:a

Samtidigt så spelas det en annan match på Sportexpressen som faktiskt är mycket bättre. Assyriska - Degerfors, det står 0-0 och Sebastian i DIF-målet har räddat en straff slagen av den gamla AIK:aren Marklund. Roligast att se: Henrik Berger!
Uppdaterat 20:50
Handlar ju inte ett dugg om VM, men DIF vann med 0-3 och Sebastian tog ännu en straff. En helt otrolig halvlek!